ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ…
Η Σιθωνία είναι χερσόνησος του νομού Χαλκιδικής και αποτελεί την λεγόμενη μεσαία χερσόνησο από τις τρεις του νομού.
Η χερσόνησος της Σιθωνίας χαρακτηρίζεται από γραφικές περιοχές με έντονο ανάγλυφο και τις οργανωμένες ή απομονωμένες παραλίες της, καθώς και δάση πεύκου που χαρακτηρίζουν το τοπίο της.

Η διαδρομή για την Σιθωνία θα σας μαγέψει, θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε ατέλειωτα μαγευτικά τοπία, γραφικά λιμανάκια, χρυσαφένιες παραλίες,μοναχικούς κολπίσκους, καταπράσινα λιβάδια και δάση,γραφικά ψαροχώρια, αλλά και μια εκπληκτική αρχιτεκτονική σε σπίτια και εκκλησίες.
Μόνο στη Σιθωνία μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές αμμουδιές με τον τέλειο συνδυασμό πράσινου και γαλάζιου καθώς τα πεύκα συναντούν τα κύματα.
Όταν θα βρίσκεστε στη Σιθωνία θα διαπιστώσετε ότι κάθε μέρος που συναντάτε είναι τόσο διαφορετικό και τόσο μοναδικό.
Όλες οι περιοχές όπως τα Ψακούδια, η Νικήτη, Άγιος Νικόλαος,Μεταγγίτσι, Πυργαδίκια, Νέος Μαρμαράς, Παρθενώνας, Βουρβουρού, Όρμος Παναγιάς, Τορώνη, Πόρτο Κουφό, Σάρτη, Συκιά θα μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη σας χαρίζοντάς σας υπέροχες αναμνήσεις.
Μια περιήγηση σ’ αυτά τα χωριά θα σας γεμίσει με καινούριες εμπειρίες και εκπληκτικές εικόνες από τις υπέροχες πευκόφυτες αμμουδιές τα στενά σοκάκια και τις λουλουδιασμένες πλατείες με τα νησιώτικα χαρακτηριστικά.
Πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις τονίζουν την ιδιαιτερότητα της περιοχής.
Η Σιθωνία, είναι μια περιοχή που προσφέρεται για αξέχαστες διακοπές.